Uw kitten reserveren

Aarzel niet te informeren over dit kitten, we houden geen kitten vast zonder aanbetaling.

  • Optie Betekent dat iemand een aanbetaling wilt doen, maar de aanbetaling is nog niet binnengekomen. Indien de aanbetaling niet binnen 7 dagen ontvangen is, zal het kitten weer beschikbaar komen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om navraag te doen over dit kitten.
  • Gereserveerd Betekent dat iemand een aanbetaling heeft gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.
  • Onder Evaluatie Betekent dat het kitten voorlopig niet beschikbaar is, omdat we eerst zelf willen kijken hoe het zich zal ontwikkelen en eventueel opgenomen kan worden in ons eigen fokprogramma. Voel je vrij om te informeren, want het kitten kan over enige tijd alsnog beschikbaar komen.
  • Blijft Betekent dat we dit kitten aanhouden voor ons eigen fokprogramma.

Wanneer er kittens verwacht worden of geboren zijn, maken wij dit kenbaar via onze site. Mocht u interesse hebben in één van onze kittens dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen u op de wachtlijst zetten, mensen op de wachtlijst krijgen ook voorrang op een kitten. Indien er kittens beschikbaar zijn, kunt u uw voorkeur aangeven en na een bezoek bij ons een kitten reserveren. Tot er een definitieve reservering is gemaakt is er geen sprake van toezegging van een kitten. Een reservering van het kitten is pas definitief op het moment dat wij de aanbetaling hebben ontvangen. Ook na de aanbetaling kunnen er situaties ontstaan waardoor wij genoodzaakt zijn om de koop te annuleren. In dat geval zullen wij de aanbetaling in zijn geheel aan u retourneren.

Eenmaal een reservering is definitief, zullen wij u ten alle tijden op de hoogte blijven houden van zijn of haar ontwikkeling, ook ontvangt u wekelijks foto’s.

Een bezoekje aan de kittens is echter pas mogelijk zodra de kittens tussen 4 en 6 weken zijn, dit om eventuele onbedoelde virussen, ziektes en stress te voorkomen bij onze kittens en hun moeder.

Wij verkopen onze kittens uitsluitend met een koopcontract, hierin zijn alle gemaakte afspraken vastgelegd. Dit is voor beide partijen erg fijn. Wij vertrouwen er dan ook op dat u zich aan de voorwaarden van het koopcontract blijft houden. Vanzelfsprekend zullen wij ook aan onze voorwaarden blijven voldoen, ook staan wij na de koop van uw kitten voor u klaar mochten er vragen zijn voor de rest van haar of zijn leven. Wij zijn altijd bereid u te helpen daar waar wij kunnen. Onze katten zijn getest op FELV/ FIV/ PK-def /PRA-b/HCM/ PKD/ CIN/ PK-def en PL.

Wanneer onze kittens de leeftijd van 13 weken hebben bereikt, dan zijn ze meerdere keren nagekeken door de dierenarts, meerdere malen ontwormd en ingeënt/gechipt en worden tussen 12/13 weken gecastreerd of gesteriliseerd. Hierna mogen onze kittens verhuizen naar hun nieuwe eigenaar. Dit is over het algemeen Als de kitten tussen 13 en 16 weken oud zijn. De kittens krijgen 5 generaties stamboom, verkoop contract, Garantie voor 2 jaar op alle erfelijke aandoeningen, eigendomsbewijs, Europees paspoort, gezondheidsverklaring en een leuke kitten pakket. Wij zouden het erg leuk vinden en zeer op prijs stellen als de nieuwe eigenaren in contact blijven met ons zodat we weten hoe het met het kitten gaat. Ook vinden we het erg leuk als we zo nu en dan foto’s doorgemaild krijgen.

Prijzen voor een bengaal

Wij fokken Bengalen in de volgende kleuren.

  • Silver rozetten
  • Brown rozetted
  • Snow Lynx/Mink en Sepia
  • Ook fokken we alle drie genoemde keuren in het Charcoal en zo nu en dan hebben we ook een Smoke of melanistic kittens.

De prijzen voor onze kittens als huisdier zijn liggen vanaf 1250 euro tot 1500 euro. De prijzen worden aan de hand van de bloedlijn van het kitten en de kwaliteit van het kitten. Hiermee bedoelen we kleur en patroon. Castratie of sterilisatie van kittens is niet bij de prijs inbegrepen.

Prijzen voor een herplaatser liggen tussen de 250 euro en 850 euro. Afhankelijk van de leeftijd van het dier. De prijs voor een herplaatser is altijd inclusief castratie of sterilisatie kosten.

Voor prijzen van een fokdier kunt u altijd bij ons informeren. Wij verkopen GEEN dekkaters in Nederland.

Bij reservering van een kitten als huisdier vragen wij een aanbetaling van € 250,- Voor een fokdier vragen wij een aanbetaling van € 500,- Bij latere annulering van uw gereserveerde kitten geven wij geen aanbetaling terug. Deze aanbetaling wordt op het verkoop contract vermeld wat u van ons mee krijgt.

Wij plaatsen geen kittens bij mensen die hun katten vrij buiten laten lopen. Wij zouden het dan ook heel erg vinden om te horen dat door ons met liefde gefokt kitten besmet is geraakt met een ernstig virus of erger nog dat hij/zij is aangereden door een voertuig. Mocht u toch willen dat u kat buiten komt, is een afgeschermde tuin of balkon wel een vereiste van onze kant. Al onze kittens die verkocht zijn als gezelschapsdier worden met 12/13 weken gecastreerd of gesteriliseerd, dit is geen optie.

Indien er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Om u op de wachtlijst te zetten vragen we een klein bedrag van 25 euro, dit om zeker te weten dat de mensen die op de wachtlijst gezet worden ook serieus geïnteresseerd zijn, en is voor u ook een stukje zekerheid dat u voorrang krijgen op andere mensen.

Mocht het na u kennismaking met de kittens geen klik hebben met een van de kitten, dan krijgt u zonder veder vragen u aanbetaling terug. Bij een klik met een van de kittens en een reservering, dan wordt de eerdere betaalde 25 euro van het koopsom af getrokken. Bij geboorte van onze kittens, krijgen mensen op de wachtlijst voorrang. Heeft u vragen over de planning, onze kittens, of wilt u op de wachtlijst komen, kunt u contact met ons opnemen, de wachtlijst is vrijblijvend.